• U zoekt voor uw kat een tijdelijk verblijf?


  In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn katten roedeldieren. Daarom kunnen ze bij ons tezamen zitten. Wij bieden groepsverblijven aan waarin zij zowel binnen als buiten kunnen leven (volière systeem). Er zijn ook aparte ruimten voorzien. Katten kunnen hier samenleven omdat zij hun territorium niet moeten verdedigen zoals thuis.

  U kan altijd een dekentje of een oude handdoek of T-shirt meebrengen voor de vertrouwde geur van thuis.

  Elke kat mag zijn eigen "veilige" transportkooi meebrengen, waarin ze de eerste dag (of dagen) van op afstand het hele gebeuren kan gadeslaan.

  Voldoende kattenbakken staan steeds ter beschikking, zowel binnen als buiten. Deze worden ook dagelijks gereinigd en ververst. Ook voeding wordt overal geplaatst zodat elke kat voldoende kan eten.

  Natuurlijk wilt u graag weten hoe uw kat gehuisvest is. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Belt u dan even van tevoren, zodat er iemand tijd voor u kan vrijmaken. Zon- en feestdagen & woensdagnamiddag zijn wij gesloten. Bezoeken kan enkel buiten de schoolvakanties, omdat we het tijdens de vakantie druk hebben en wij onze tijd willen besteden aan onze hotelgasten.

 • Om uw viervoeter te laten genieten van een gezond en zorgeloos verblijf in ons hotel, dient uw kat verplicht gevaccineerd te zijn tegen volgende ziekten, en dit minimum 14 dagen voor haar verblijf en niet langer dan 1 jaar geleden, nl:

  • panleucopenie (typhus)

  • rhinotracheitis (coryza)

  • leucose

  De datum waarop uw viervoeter laatst werd gevaccineerd, kan u terug vinden in het vaccinatieboekje.

  Bij twijfel neem contact op met uw dierenarts.

  Indien er zich toch ziekte of dergelijke van één van onze viervoeter-gasten voordoet, dan wordt er beroep gedaan op een dierenarts gespecialiseerd in gezelschapsdieren, verbonden aan het pension. Uw eigen dierenarts wordt dan door onze dierenarts eventueel gecontacteerd voor overleg en informatie Bij ziekteverschijnselen kunnen wij steeds dieren weigeren of in quarantaine plaatsen.

  Ontvlooien

  Zomertijd – vlooientijd, dit heeft niets te maken met hygiëne bij u thuis. Het is nu eenmaal zo dat katten hier ideale gasten voor zijn. Daar vele vlooien zich niet laten verschalken door een vlooienbandje, vragen wij u om een aangepast produkt bij uw dierenarts of bij uw apotheek te halen.

  Dit dient te gebeuren de week voor u uw hond binnenbrengt en dient ingeschreven te zijn (product & datum) achteraan in het Europees paspoort.

  Vergeet niet uw kat regelmatig te ontwormen.

  Wij vragen u om steeds het vaccinatieboekje mee te brengen en dit blijft bij ons tijdens het verblijf van uw kat.

  Indien uw huisdier, bij het binnenbrengen in ons hotel verdere behandeling nodig heeft tijdens zijn verblijf, dient u een medisch attest van de behandelende dierenarts mee te brengen met daarop de melding: de aandoening, de oorzaak, de nodige medicatie,...

  Alsook een verklaring dat de aandoening niet besmettelijk is voor mens & dier. De medicatie (indien niet in de originele verpakking) duidelijk de naam vermelden, de dosering en voor welke aandoening. De extra tijd, die besteed wordt aan uw huisdier, onder behandeling, wordt in rekening gebracht.

 • Dagprijs voor 1 kat € 11/dag

  Dagprijs voor 2 katten (van dezelfde eigenaar) € 20/dag

  Dagprijs voor 3 katten (van dezelfde eigenaar) € 28/dag

  Dagprijs voor 1 hond en 1 kat (van dezelfde eigenaar) € 29/dag

  Droogvoeding en kattenbakvulling zijn in de prijs inbegrepen, speciale voeding dient u mee te brengen

  Toedienen van medicatie (altijd medisch attest van uw dierenarts meebrengen)
  Per medicijn/per toediening € 0,50 (met een maximum van €3 per dag)

  Dag van afhalen en brengen worden steeds meegerekend, alsook de vooraf gereserveerde dagen bij vroeger afhalen of later brengen. Eventueel extra kosten van de dierenarts en/of medicatie worden ook in rekening gebracht.

  De betaling gebeurt contant bij ophaling.